Перевірка до підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років

26-30 вересня на виконання наказу Держводагентства України від 30.06.2016 року № 84 «Про забезпечення підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років» відбулась перевірка стану підготовки БУВР Тиси та його підвідомчих міжрайонних управлінь водного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Перевірка здійснювалась представниками Івано-Франківського облводресурсів та робочою комісією БУВР Тиси.
В ході роботи комісії було перевірено готовність енергетичного обладнання, опалювальних установок, систем водопостачання, каналізації, а також зливових стоків на даху адміністративних будинків БУВР Тиси та його підвідомчих управлінь. Додатково перевірено готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років об’єктів виробничого призначення, переведення автотранспортних засобів та техніки на зимові умови експлуатації та зберігання.
Під час виїздів на об’єкти було перевірено готовність під’їзних доріг до гідротехнічних споруд, проїзди вздовж розподільчих каналів, насосних станцій, перевірено побутові приміщення на насосних станціях, майстернях і гідротехнічних спорудах. Також перевірили склади на наявність матеріалів аварійного запасу, інструментів та спорядження: запас мішків, сипучих матеріалів, плівки та геотекстилю.

Комісією відзначено, що БУВР Тиси здійснює своєчасне проведення у повному обсязі розрахунків за спожиті енергоносії.

За підсумками роботи комісії по взаємоперевірці було визначено, що БУВР Тиси та його підвідомчі організації готові до сталого їх функціонування  в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

 

.

393 переглядів