Підготовка стаціонарних та пересувних насосних станцій до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 р.р.

Відповідно до календарного плану підготовки об’єктів, споруд і механізмів до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років в Мукачівському МУВГ проводяться  ремонтно-профілактичні роботи на насосних станціях в зоні обслуговування управління.

Силами машиністів насосних установок на осушувальній насосній станції  №4 в с. Драгиня проведено:

–         перевірку цілісності та зварювальні роботи всмоктуючих та водовідвідних трубопроводів,

–         ремонт гідроізоляції труб Æ 1.2 м,

–         з метою захисту від корозії пофарбовано металеві конструкції, насосно-силове обладнання, вакуумні ємності, труби, металеві мости.

При виконанні даних робіт було задіяно бензогенератор «Honda», зварювальний апарат. Перед початком робіт було проведено інструктаж по охороні праці, під час ремонтних робіт було дотримано правил техніки безпеки по видам виконуваних робіт.

Також відповідно до плану підготовки проведено ремонт побутових  приміщень  для обігріву працюючих та прийняття їжі на насосних станціях №3 с.В.Геївці, № 18 с.Чомонин.

Для своєчасної підготовки до роботи в паводковий період, з метою забезпечення  їх безпечної експлуатації проведена додаткова перевірка технічного стану наявних в управлінні водовідливних засобів та пересувних насосних станцій:

–         здійснено пробні запуски всіх пересувних НС, складено відповідні акти;

–         перевірено та встановлено їх комплектність, обстежено цілісність всмоктуючих шлангів і напірних рукавів.

Технічний стан пересувних насосних станцій СНВ(д) 240/10СНВ, СНВ (д) 140/10, типу “Poltas”, мотопомпи “Honda” задовільний, станції готові до роботи.

Мукачівське МУВГ

 

482 переглядів