В ІЛЬНИЦІ ПРОВОДЯТЬ РОБОТИ ПО БЕРЕГОУКРІПЛЕННЮ Р. СИНЯВКА

Протягом минулих років мешканці с. Ільниця,  вул. Лесі Українки та  Горького, неодноразово зверталися в органи місцевого самоврядування та органи виконавчої влади щодо вирішення їх проблеми. Зокрема, мова йшла про проведення робіт по берегоукріпленню річки Синявка. Під час  сильних дощів гірська річка розмиває незахищені береги й поступово підбирається до сільських хат, тому слід провести роботи по будівництву берегоукріплення.

У зв’язку з катастрофічним станом берегів річки, що несе загрозу життю людей та руйнуванню житлових будинків.
На звернення громадян відреагував голова обласної державної адміністрації  Генадій Москаль, він  24 березня, цього року з робочим візитом завітав в с. Ільниця, де зустрівся з мешканцями вищевказаних вулиць та оглянув об’єкт, на якому необхідно провести берегоукріплення річки. За сприяння керівника області  було виділено кошти з Державного фонду регіонального розвитку в сумі 350 тис. грн.,  за умови спів фінансування з сільською радою. За зверненням сільського голови с. Ільниці, фахівцями Берегівського МУВГ було розроблено проектно-кошторисну документацію.
У середу, 14 вересня, голова райдержадміністрації Олександр Горін оглянув стан ведення робіт по берегоукріпленню на річці Синявка с. Ільниця. Будівництво проводять фахівці Іршавського відділення Берегівського МУВГ під керівництвом Петра Скраля. Після огляду об’єкту, станом проведення робіт, керівник району залишився задоволений. Олександр Васильович зазначив, що роботи ведуться на належному рівні.
Джерело інформації: Іршавська районна державна адміністрація 

577 переглядів