Відбулася нарада з підвищення рівня експлуатації водогосподарських систем та енергозбереження

15-16 вересня 2016 року головний інженер Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Олег Кисіль взяв участь у нараді-семінарі з енергозбереження та водообліку Держводагентства на тему: «Актуальні питання підвищення технічного рівня експлуатації водогосподарських систем, впровадження енергозберігаючих технологій та удосконалення водообліку». У семінарі взяли участь фахівці Держводагентства, заступники начальників з питань експлуатації, головні енергетики та фахівці з водообліку водогосподарських організацій.

Метою проведення наради стало визначення пріоритетних напрямків та обмін досвідом роботи підрозділів служб експлуатації басейнових та обласних управлінь водних ресурсів, управлінь каналів щодо удосконалення заходів з енергозбереження та водообліку на меліоративних системах, підвищення рівня інженерного забезпечення функціонування водогосподарсько-меліоративного комплексу, раціонального використання водних ресурсів, експлуатаційної надійності водогосподарських систем.

На нараді головний інженер БУВР Тиси Олег Кисіль  виступив з доповіддю, під час якої ознайомив присутніх з досвідом проведення вимірів витрат води сучасними приладами на відкритих водоймах, розповів про роботу автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС «Тиса» та застосування цих даних для впровадження моделей прогнозування розвитку паводкових ситуацій.

Нарада-семінар відбулася на базі водогосподарських організацій Запорізької області, що дало змогу ознайомитися учасникам з водогосподарськими об’єктами Якимівського та Мелітопольського міжрайонних управлінь водного господарства.

361 переглядів