УВАГА! Повідомляємо, що проведення громадських слухань в рамках реалізації проекту INTERREG IIIA/ТАСІС “Розробка українсько-угорських комплексних планів протипаводкового захисту, розвитку водного господарства та оновлення заплавних територій в регіоні Берег і басейні р.Боржава”…

УВАГА! Повідомляємо, що проведення громадських слухань в рамках реалізації проекту INTERREG IIIA/ТАСІС “Розробка українсько-угорських комплексних планів протипаводкового захисту, розвитку водного господарства та оновлення заплавних територій в регіоні Берег і басейні р.Боржава” з метою інформування громадськості щодо результатів розробки техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) “Реконструкція Берегівської осушувальної системи” відбудеться 24 червня 2008 р. о 12 годині в приміщенні сільської ради с. Батрадь Берегівського району.

На слуханнях спеціалісти інституту-розробника “Львівдіпроводгосп” ознайомлять жителів, депутатів сільської ради с. Батрадь, голів сільських рад Берегівського району, представників Берегівської райдержадміністрації з тими рішеннями, які передбачені в ТЕО. Запрошуються всі зацікавлені.

Також повідомляємо, що 02 липня 2008 року планується провести Завершальний семінар проекту, який відбудеться у приміщенні конференц-залу Закарпатського облводгоспу, за адресою: м. Ужгород, Слов’янська набережна, 5.

Метою є ознайомлення учасників семінару з результатами діяльності проекту за період реалізації в басейні р.Боржава, регіоні Берег. На семінар будуть запрошені представники ОДА, Іршавської та Берегівської РДА, партнери проекту, голови сільських рад цільової території проекту, представники інших зацікавлених організацій, мас-медіа.

877 переглядів