Відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня працівників водного господарства

2 червня з нагоди професійного свята у ляльковому театрі м.Ужгород були проведені урочисті збори представників водогосподарських та будівельних організацій області.

В урочистостях взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Лукеча В., заступник голови обласної ради Брензович В., начальник головного управління МНС України в Закарпатській області Бодак В., директор ДП “ОДБВО Закарпатської області” Федів Р., заступник голови Закарпатської обласної ради професійних спілок Захарець В., заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Кузовков В., а також представники від Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області, управління Державної екологічної інспекції в Закарпатській області та інші. Від Держводгоспу України у зборах взяв участь начальник Управління комплексного використання водних ресурсів Уралов О.

Начальник облводгоспу Чіпак В. у вітальній доповіді інформував про трудові здобутки галузі, а також про завдання, які вимагають більш активного їх вирішення. Він відмітив, що водогосподарська галузь в області є предметом особливої уваги і турботи не тільки органів обласної влади, але й вищого керівництва держави.

Назвав кращих трудівників експлуатаційних організацій, адже кінцеві успіхи на виробництві залежать від багатьох факторів – це і вміла організаторська робота керівників та інженерного персоналу, це і сумлінна праця оглядачів споруд, механізаторів, машиністів насосних станцій.

Відповідно до розпоряджень Держводгоспу України, голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради з метою стимулювання кращі працівники були нагороджені грамотами преміями і цінними подарунками.

Завершились урочистості святковим концертом студентів Рівненського училища культури

206 переглядів