Посилюється увага до питань підготовки транспортних засобів до державного технічного огляду

Минулого тижня в Берегівському МУВГ, на території автоколони пройшли підготовчі роботи по проведенню щорічного технічного огляду.

Силами водіїв і механіків було здійснено ремонт і фарбування автомобілів, також приведено в належний стан територію автоколони, почищено і пофарбовано оглядові ями, оновлено інформаційно-дорожні знаки, проведено косметичний ремонт приміщення автоколони, та здійснено всі підготовчі роботи для успішного проведення технічного огляду.

Вранці 21 травня, коли всі машини були підготовлені, комісія в складі начальника Берегівського МУВГ п.Козлюк М.Ф. , гол.механіка – Цапулич Ю.Ю. , нач. автоколони Козлюк С.М. інспектора ДАЇ Сюч В.В та інспектора по діагностиці Кун О. розпочала роботу по перевірці технічного стану автомобілів. Кожна машина проходила перевірку гальмівної системи, звукових і світлових сигналів та візуальний огляд вузлів і агрегатів, а також звірку номерних знаків. Всього було проведено технічний огляд 27 автомобілів, із них 18 вантажних, 2 автокрани, 4 легкових, 3 автобуса.

Приємно відмітити, що під час огляду не було ніяких серйозних зауважень до технічного стану автомобілів.

Водії автоколони віднеслися відповідально до ремонту і приведення в належний естетичний стан автомобілів. Зокрема, хочеться відмітити таких водіїв, як Балла Й., Корницький І., Вашкеба В., Нілош Г., які завжди відповідально відносяться до технічного стану і естетичного, попри те, що при недостатньому фінансуванні їм буває скрутно проводити ці роботи.

Світлана Козлюк, спеціаліст Берегівського МУВГ

226 переглядів