У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства приймали іспити по перевірці знань по техніці безпеки та з охорони праці

15 травня 2008 р. в актовому залі Берегівського міжрайонного управління водного господарства відбулися щорічні іспити по перевірці знань по техніці безпеки та охороні праці всіх інженерно-технічних працівників управління.

Іспити приймала комісія, яка була створена наказом МУВГ №42-В від 21.02.2008 р. до складу якої входили – Поважук М.С., гол.інженер; Цапулич Ю.Ю., гол.механік; Буцко Е.Д., гол. енергетик; Станкулич Т.М, інженер по ТБ; від Закарпатського облводгоспу – головний спеціаліст з охорони праці Смочков Г.Г.

У вступному слові Смочков Г.Г. привітав присутніх з проведенням іспитів і коротко розповів про основні вимоги до інженерно-технічних працівників щодо знань по законодавчим, нормативним і правовим актам з охорони праці, електробезпеки, експлуатації насосних станцій, вантажопідйомних кранів.

Участь у проведенні іспитів прийняло 24 інженерно-технічних працівників.

Іспити проходили активно і цікаво, обговорювались найбільш проблемні питання по техніці безпеки і охороні праці. Адже в першу чергу ми повинні дбати про своє здоров’я і здоров’я оточуючих нас людей.

183 переглядів