Покращення технічного стану водовідвідних каналів с.Буковинка Мукачівського району

Мукачівським МУВГ в цьому місяці укладено договір з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт на об’єкті: «Покращення технічного стану водовідвідних каналів  с.Буковинка від будинку № 227 до будинку №231 на території Верхньокоропецької с/ради Мукачівського району» на суму 55,511 тис.грн.

Мета проекту – проведення комплексу робіт по регулюванню поверхневого стоку шляхом розчистки водовідвідних каналів, з метою підвищення їх пропускної здатності від шкідливої дії вод,  покращення технічного стану каналів та узбіч доріг в с.Буковинка Мукачівського району.

Роботи на об’єкті виконувались згідно заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки по Мукачівському району на 2016 рік. Виконано очистку водовідвідних каналів по обидві сторони дороги загальною довжиною 880 м, обсяг очистки –  1200 м3.

Для розчистки водовідвідних каналів була задіяна наступна техніка: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль ЗІЛ ММЗ 4505.  Роботи на об’єкті виконані в повному обсязі.

Мукачівське МУВГ

 

429 переглядів