УВАГА! Повідомляємо, що проведення громадських слухань в рамках реалізації проекту INTERREG IIIA/ТАСІС “Розробка українсько-угорських комплексних планів протипаводкового захисту, розвитку водного господарства та оновлення заплавних територій в регіоні Берег і басейні р.Боржава” в с. Загаття Іршавського району

УВАГА! Повідомляємо, що проведення громадських слухань в рамках реалізації проекту INTERREG IIIA/ТАСІС “Розробка українсько-угорських комплексних планів протипаводкового захисту, розвитку водного господарства та оновлення заплавних територій в регіоні Берег і басейні р.Боржава” в с. Загаття Іршавського району з метою інформування громадськості щодо результатів розробки техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) будівництва сухої акумулюючої ємності на р. Іршавка поблизу с. Загаття відбудеться 12 травня 2008 р. о 12 годині в приміщенні сільської ради, а громадські слухання в с.Свобода переносяться на червень.

На слуханнях в с.Загаття спеціалісти інституту-розробника “Украводпроект”. ознайомлять жителів с. Загаття, депутатів сільської ради, представників Іршавської райдержадміністрації, голів сусідніх сільських рад Іршавського району з тими рішеннями та варіантами будівництва аккумулюючої ємності, які передбачені в ТЕО. Запрошуються всі зацікавлені сторони.

20-21 травня 2008 року планується провести робочу поїздку голів сільських рад Іршавського (сс.Загаття, Заріччя, Сільце, Чорний Потік, Броньки) і Берегівського районів (сс.Свобода, Четово, Бадалово, Галабор, Боржава), а також представників Іршавської районної ради, Іршавської та Берегівської райдержадміністрацій до Угорщини з метою обміну досвідом і ознайомлення з вирішенням проблем протипаводкового захисту, територіального розвитку, ролі громади у вирішенні проблем села.

1 173 переглядів