Україну представили на європейському заході «DANUBE UP 2016»

Делегація БУВР Тиси, Дністровсько-Прутського БУВР та Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів взяла участь у публічному заході «DANUBE UP 2016» в рамках проведення 7 Європейського саміту регіонів та міст, який відбувся 8-9 липня 2016 року в м.Братіслава. Цей міжнародний захід, організований Братиславським краєм у співпраці з адміністрацією м. Братислава та Комітетом регіонів ЄС, поєднав доповіді й обговорення експертів – представників Європейських регіонів, а також новаторів, стартап-проекти, соціально-культурну програму, виставку презентаційних стендів та інші заходи.

Головною метою заходу стало обговорення питання використання водних ресурсів, їх захисту, а також інновацій в цій сфері, зокрема водні та міські райони; зміна клімату та його вплив на використання водних ресурсів; захист від повеней; ефективне використання водних ресурсів у сільському господарстві; рециркуляція води та її повторне використання; тощо.

В рамках програми заходу фахівці БУВР Тиси організували представлення презентаційних стендів щодо розвитку водного господарства, раціонального використання водних ресурсів, впровадження планів комплексного протипаводкового захисту, міжнародне співробітництво в галузі водного господарства в басейні р.Тиса на території України, а працівники Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів представили презентацію «Водні ресурси Чернівецької області України».

Під час заходу відбулася зустріч української делегації водогосподарських організацій з Головою Загальних Зборів угорської області Саболч-Сатмар-Берег Оскаром Шестаком і депутатом Закарпатської обласної ради Володимиром Чубірко.

599 переглядів