На території діяльності Закарпатського облводгоспу триває Весняна толока.

На території діяльності Закарпатського облводгоспу триває Весняна толока.

На виконання Указу Президента України № 186/2008 від 3 березня 2008р., відповідного Розпорядження голови Закарпатської ОДА і наказу Держводгоспу України №83 про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою у облводгоспі виданий наказ №14 від 27 березня 2008р., щодо підготовки і виконання конкретних заходів з метою приведення в належний порядок та облаштування прибережних захисних смуг вздовж річок та навколо водойм, упорядкування джерел та інших водних об’єктів і проведення інформаційно-просвітницьких заходів для підвищення екологічної культури населення.

В роботу по благоустрою і озеленення залучені працівники всіх п’яти структурних підрозділів облводгоспу. В першу чергу водогосподарники працюють над приведенням у належний естетичний стан водогосподарських об’єктів, які розташовані вздовж доріг міжнародного, загальнодержавного та місцевого значення. На об’єктах 4 квітня працювало 350-370 чоловік.

Відділу комплексного використання водних ресурсів доручено збирати інформацію щотижня про проведену роботу. Кінцеві підсумки про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою будуть підведені до Дня довкілля, яке відмічатимемо 19 квітня.

190 переглядів