Покращення технічного стану каналів в с. Куштановиця Мукачівського району

Мукачівським МУВГ було укладено договори з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання робіт по об’єктах «Покращення технічного стану водовідвідного каналу К-1, К-2 по вул. Андрелова в с.Куштановиця на території Верхньокоропецької с/ради Мукачівського району». Виконання робіт проводились відповідно до плану заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки по Мукачівському району. Розпочалися роботи у 2015 році, але у зв’язку з несприятливими погодними умовами в грудні місяці (дощами вдень та зниженням нічної температури до мінусових показників), що унеможливлювало проведення бетонних робіт, було прийнято рішення призупинити виконання робіт та продовжити за додатковою угодою  у 2016 році.

Роботи на даних об’єктах виконані з метою підвищення пропускної здатності каналів та покращення їх технічного стану для захисту дворогосподарств від шкідливої дії вод. Канали сильно зарослі деревами та густим чагарником, що під час проходження тривалих зливних дощів спричиняло локальні підтоплення житлових будинків та присадибних ділянок по вул.Андрелова в с.Куштановиця.

Управлінням проведено комплекс робіт по регулюванню поверхневого стоку каналів К-1 та К-2 загальною протяжністю 131 м. Роботи на об’єкті завершені і виконані в повному обсязі.

Мукачівське МУВГ

474 переглядів