В структурних підрозділах облводгоспу проводяться заходи з підведення підсумків виробничої діяльності за 2007 рік

В структурних підрозділах облводгоспу розпочалися заходи з підведення підсумків щодо виробничої діяльності за 2007 рік.

12 лютого 2008 р. у Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства МУВГ відбулися загальні збори трудового колективу. Присутніми на зборах були: начальник Закарпатського Облводгоспу Чіпак В.П., начальник відділу сільського господарства Берегівської РДА Попович О.Ю., представники трудового колективу Берегівського МУВГ.

Перед колективом звітував начальник Берегівського МУВГ Козлюк М.Ф. Він відзначив, що експлуатаційна діяльність в 2007 р. була направлена на збереження цілісності та утримання в робочому стані державних водогосподарських об’єктів, покращення показників роботи експлуатації, забезпечення виконання експлуатаційних заходів, ефективне та цільове використання бюджетних коштів.

В минулому році в рамках Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса управління прийняло в експлуатацію 5 км реконструйованих боржавських дамб, три водовипуски та два переходи загальною вартістю 6 млн.грн.

В зоні діяльності Берегівського МУВГ діє проект “Розробка українсько-угорських комплексних планів протипаводкового захисту, розвитку водного господарства та оновлення заплавних територій в регіоні Берег і басейні р.Боржава”. Більшість заходів проекту торкається саме Берегівського району – розробка проектної документації польдеру між селами Четфалва і Вари, правобережної дамби р.Тиса між селами Вари – Бадалово.

Вперше в минулому році управління не мало об’єктів державного фінансування, всі роботи виконувались по прямим договорам, за кошти місцевого бюджету, що вплинуло на зменшення загального обсягу доходів.

У Берегівському МУВГ середньооблікова кількість штатних працівників за минулий рік склала 190 осіб, в тому числі по бюджетній діяльності 139 осіб, по мехзагону 51 особа. Середньомісячна заробітна плата 1 працівника по бюджету складає 724 грн., по мехзагону 915 грн.

Начальник управління відмітив, що в минулому році з 9 насосних станцій, що знаходяться в управлінні, на 5 проведено ремонт, на одній було проведено аудит енергозбереження, на НС-15 м.Берегово встановлено конденсаторні батареї для компенсації реактивної енергії, закуплено і встановлено багатотарифний лічильник.

У своїй доповіді начальник управління відмітив, що в цьому році перед управлінням стоять серйозні завдання і ми всі повинні докласти зусиль, щоб цей рік закінчити з ще вищими показниками ніж попередній, адже всі передумови для цього є.

Далі перед присутніми виступив головний інженер управління Поважук М.С., який зачитав акт перевірки виконання Колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом за 2007 р. по всіх статтях виробничих, трудових, соціально-економічних зобов’язань.

Виступили також головний механік Цапулич Ю.Ю, начальник відділу насосних станцій і енергозбереження Наумчук В.Р., начальник відділу протиповеневого захисту Пірус М.В С.А, начальник Іршавської дільниці Скраль О.І, майстер мехзагону Поважук А.М, всі вони в своїй виступах прозвітували за виконану роботу за 2007 р, вказали про проблемні питання, які існують, відзначили найкращих працівників в своїх підрозділах і намітили нові завдання на 2008 р.

Начальник Закарпатського Облводгоспу Чіпак В.П. оцінив роботу управління за 2007 р, відмітивши, що Берегівське МУВГ посідає 2 місце в області серед міжрайонних водогосподарських організацій Закарпаття, відзначив болючі питання, що необхідно вирішувати в поточному році, а також вказав на недоліки, що мали місце в 2007 р.

За своєчасне і якісне виконання виробничих завдань, вагомий вклад в виконання експлуатаційних, будівельних та транспортних завдань найкращі працівники управління були нагороджені Похвальною грамотою і премією.

На завершення загальних зборів перед присутніми виступила головний економіст Ердей М.С., яка зачитала рішення загальних зборів трудового колективу, продовження дії колективного договору, внесення змін до нього, а також рішення – визнати роботу адміністрації і профкому за 2007 р задовільною.

Світлана Козлюк

Берегівське МУВГ

199 переглядів