Заходи з благоустрою Виноградівського МУВГ

На підтримку Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» та регіональної акції «Закарпаттю – чисте довкілля» Виноградівським МУВГ організовано виконання заходів з організації благоустрою.

Протягом весняних місяців працівники Виногадівського МУВГ приймали активну участь в житті міста Виноградів, підтримували волонтерські рухи.

Управлінням виконані роботи з благоустрою території виробничої  бази в урочищі Виннички. На території бази були висаджені дерева, вивезено сміття з берега р. Тиса поблизу виробничої бази. Приведено в належний вигляд берегоукріплення р. Тиса поблизу Теківської насосної станції.

Також, спільно з Виноградівським лісовим господарством та волонтерами міста, працівниками управління були розпочаті роботи з облаштування міського пляжу на р. Тиса.

Працівники дільниці Гірських річок ВМУВГ спільно з громадою Міжгірського району очистили водозахисні дамби річки Ріка від сміття та чагарникової рослинності. Висаджені молоді дерева та кущі.

Виноградівське МУВГ закликає жителів та гостів Закарпаття, особливо молодь,  до ЗБЕРЕЖЕННЯ мальовничості природи, свідомо ставитись до поліпшення екологічного стану довкілля.

 

Виноградівське МУВГ

470 переглядів