Відбулося ознайомлення представників масс-медіа краю з ходом робіт по усуненню сміттєво-деревинного затору на р. Латориця

Сьогодні, 4 лютого 2007 року, відбулося ознайомлення представників масс-медіа краю з ходом робіт по усуненню сміттєво-деревинного затору на р. Латориця силами Ужгородського міжрайонного управління водного господарства та МНС України в Закарпатській області. Станом на сьогодні вже вивезено 17 тон сміття та деревини, залучено 7 одиниць техніки та близько 20 чоловік. За безпекою робіт на воді стежить спеціальний загін водолазів МНС України в Закарпатській області.

Журналістам дали інтерв’ю та розказали про хід робіт начальник Закарпатського облводгоспу Володимир Петрович Чіпак, заступник начальника ГУ МНС в Закарпатській області Сергій Миколайович Крицький, та начальник відділу Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Володимир Михайлович Славинець. Згідно прогнозів спеціалістів роботи по видаленню сміття з русла річки Латориця будуть тривати до кінця тижня.

190 переглядів