Влаштування берегоукріплення та відновлення водозахисної дамби в с. Драгово Хустського району

29 квітня 2016 року в Хустській РДА відбулась нарада по питанню, щодо звернення до Адміністрації Президента України жителів с. Драгова Хустського району по питанню проведення ремонту водозахисної дамби річки Теребля. До наради залучились працівники Виноградівського МУВГ, а саме, головний інженер управління – Євген Євгенович Кедик та начальник дільниці Гірських річок – Іван Йосипович Лешовський. Під час наради була створено робочу групу для вирішення даного питання.

В робочу групу ввійшли: Перший заступник голови Хустської РДА – Сабадош В. М.;  Головний спеціаліст відділу організації переробки с/г продукції та цивільного захисту управління АПР Хустської РДА – Сірко С. П.; В. о. начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва Хустської РДА – Чопей В. П.; Драгівський сільський голова – Кирита М. В. та вищезгадані працівники управління.

Внаслідок проходження паводку в листопаді 2015 року було зруйновано та пошкоджено правобережне кріплення р. Теребля довжиною 60 м, а також розмитий мокрий укіс правобережної дамби довжиною 25 м.

Для вирішення даного питання 05 травня 2016 року робочою групою було здійснено виїзд в с. Драгово Хустського району для проведення обстеження водозахисної дамби та прийняття рішення з розрахунку вартості проведення ремонту об’єкта.

Дане питання буде подане на засідання комісії ТБ і НС для виділення паливно-мастильних матеріалів з резервного фонду Хустської РДА. Для мінімізації витрат державних коштів робочою групою розглядалось питання щодо використання місцевого матеріалу, тобто заготовок хмизу та каменю на влаштування берегоукріплення та відновлення водозахисної дамби.

Виноградівське МУВГ

 

593 переглядів