Працівники ТМУВГ спільно з школярами прибирали береги р.Тересва і закликають всіх долучитися до місячника благоустрою

В  рамках проведення місячника благоустрою  працівниками відділу водних ресурсів Тячівського міжрайонного управління водного  господарства організовано прибирання від сміття дамби та прибережної захисної смуги на р. Тересва  в селі Криве Тячівського району.

До акції долучилися учні Кривської загальноосвітньої школи І ступеню. В результаті було ліквідовано одне стихійне сміттєзвалище,  зібрано та вивезено  7 м3 сміття.  Акцію проведено за участі голови сільської ради Кучерявого Василя Васильовича та директора школи Палко Василя Миколайовича.

Хочеться подякувати всім причетним до цієї благородної справи. Сподіваємось, що такі заходи будуть добрим прикладом для сільських та селищних громад, адже жити в оточенні такої мальовничої природи, не засміченої непотрібом – це щастя.

Наразі  Тячівське міжрайонне управління водного господарства нагадує громадянам через засоби масової інформації, що місячник благоустрою триватиме у період квітня-травня 2016 року та звертається до мешканців району з проханням і надалі продовжувати роботу із підтримки чистоти і благоустрою водних об’єктів.

Відпочиваючи на березі річки в колі сім’ї та друзів, подбайте про чистоту та порядок, не залишайте після себе сміття, пляшок, не бийте скляного посуду, не скидайте різні нечистоти в воду, адже самі будете купатися в ній. Пам’ятайте, що турбота про природу – це турбота про самих себе!

 

Тячівське МУВГ

 

365 переглядів