Закарпатський облводгосп від щирого серця вітає колективи водогосподарських та підрядних організацій області, місцеві органи влади, які співпрацюють з нами у вирішенні питань водного господарства та захисту населення від водної стихії та всіх краян з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Закарпатське обласне виробниче управління по меліорації і водному господарству від щирого серця вітає колективи водогосподарських та підрядних організацій області, місцеві органи влади, які співпрацюють з нами у вирішенні питань водного господарства та захисту населення від водної стихії та всіх краян з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2007-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам добро, мир і достаток, а Новий Рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи і принесе з собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році.

Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.

Від імені колективу

Начальник Закарпатського облводгоспу В.П.Чіпак

1 020 переглядів