Виконання робіт по благоустрою населеного пункту с.Кучава

Мукачівське МУВГ в лютому уклало договір з В.Коропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Благоустрій населеного пункту с.Кучава (очищення водовідвідних канав та узбіч доріг»), що знаходяться на території Верхньокоропецької сільської ради Мукачівського району.

Мета проекту – проведення комплексу робіт по регулюванню поверхневого стоку шляхом розчистки каналів К-1, з метою підвищення їх пропускної здатності. Канали знаходились в сильно замуленому стані, зарослі чагарником, що під час проходження тривалих дощів спричиняло місцями повне або часткове підтоплення присадибних ділянок, сільськогосподарських угідь.

Роботи на об’єкті здійснені згідно виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки по Мукачівському району у 2016 році з метою захисту населених пунктів та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод, створення безпечних умов життєдіяльності населення. Виконано роботи по очистці каналу К-1 – очищено 220 м3,  довжиною 478 м, каналу К-2 – очищено 250 м3, довжиною 283 м.

Для розчистки водовідвідних каналів була задіяна наступна техніка: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль КрАЗ. Роботи на об’єкті виконані повністю.

Також в березні місяці заключено договір з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Благоустрій населеного пункту с.В.Коропець, вул.Шевченка (очищення водовідвідних канав та узбіч доріг)» загальною протяжність каналів 386 м,  обсяг очистки – 264 м3 та розпочато виконання робіт на даному об’єкті.

Мукачівське МУВГ

457 переглядів