З А П Р О Ш У Є М О до участі у тендері !!!

Закарпатське обласне виробниче управління по меліорації і водному господарству запрошує вітчизняних та закордонних уповноважених постачальників та виробників прийняти участь у торгах (тендері) на закупівлю гідрометеорологічного та гідрометричного обладнання. Закупівля обладнання проводиться в рамках реалізації Програми добросусідства Угорщина-Словаччина-Україна “Покращення системи управління паводками” проекту ІНТЕРРЕГ III B CADSES/ТАСІS.

Для прийняття участі у тендері, перший етап якого відбудеться 28 листопада 2007 року, необхідно в строк до 11:50 за київським часом 28 грудня 2007 року направити свою цінову пропозицію за встановленою Замовником формою на адресу: Україна, 88018, м. Ужгород, вул. Слов’янська набережна, 5, оф. 312. Цінова пропозиція надається особисто або поштою в добре запечатаному поштовому конверті. Кожен учасник тендеру може подати тільки одну цінову пропозицію окремо по кожному з трьох лотів на які розподілений предмет закупівлі. Відкриття поданих учасниками цінових пропозицій відбудеться 28 грудня 2007 року о 12:00 за київським часом, в приміщенні Замовника за зазначеною адресою (оф 312). Присутність представників учасників є бажаною однак не обов’язковою.

Звертаємо увагу, що до участі в тендері будуть допущені тільки ті цінові пропозиції, які відповідають тендерній документації Замовника. Детальна інформація щодо порядку проведення тендеру, вимог до учасників та технічних вимог до обладнання наведена в Тендерній документації, для отримання якої необхідно надіслати офіційний запит на адресу нашої електронної пошти.

Запитання просимо надсилати на адресу електронної пошти: е-мail: office@vodhosp.uzhgorod.ua. Також Ви можете зв’язатися з нами за телефонами: +38 0312 61-28-53/ +38 0312 61-28-83, контактна особа Скраль Марина – менеджер проекту або Дуркот Віктор – технічний експерт.

ЗАВАНТАЖИТИ ТЕНДЕРНУ ДОКУМЕНТАЦІЮ МОЖНА ТУТ:

– на украінській мові:
http://bereg.vodhosp.uzhgorod.ua/dwnld/TD_ua.pdf

– english:
http://bereg.vodhosp.uzhgorod.ua/dwnld/TD_eng.pdf

574 переглядів