На Рахівщині обговорювали будівництво моста, який з’єднуватиме Білу Церкву та румунський Сігет

Робоча зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Турока, начальника Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Володимира Чіпак з керівниками та проектантами будівництва моста, який з’єднуватиме село Біла Церква Рахівського району та місто Сігет повіту Марамуреш відбулася в Білій Церкві.

Обговорювали технічну документацію, топографічні та геотехнічні матеріали для їх наступного погодження керівниками управлінь водних ресурсів Закарпатської області і повіту Марамуреш.

В результаті домовилися здійснити спільний виїзд на місце будівництва нового моста, для проведення додаткових геодезичних вимірювань, до яких будуть залучені, як спеціалісти з Румунії, так і України, інформує прес-служба Рахівської райдержадміністрації.

Довідка:

Протокол про необхідність будівництва автодорожнього мостового переходу ,,Біла Церква-Сігет” підписали ще у 1997-му, оскільки це значно зменшило б навантаження на основний діючий пункт пропуску ,,Дякове-Холмеу” і дало б можливість об’єднати туристичні маршрути Карпатського регіону Польщі, Словаччини, України та Румунії, які з кожним роком стають все більш популярними.

Джерело інформації: Інформаційно-аналітичне видання “Рахів”

337 переглядів